Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Meditor-valmennus

Outi Hakala

FM, opinto-ohjaaja,

RMP-Motivaatiovalmentaja

 

Valkeakoski

Y-tunnus 2924883-5

info@meditorvalmennus.fi

Syksyn myötä motivaatio-asiat taas motivoivat!

Lisätty 21.09.2019

Meditor-valmennus on viettänyt hiljaiseloa heinä-elokuun. Syyskuun alkaessa motivaatio taas heräilee: läheisille on tehty RMP-profiileja ja koulussa on aloitettu RSMP- koulumotivaatioprofiilien teko oppilaiden ohjauksen apuna.

 

Ensimmäinen RMP-vuoteni oli mielenkiintoinen: koulutus alkoi huhtikuussa 2018 RSMP-koulumotivaatiovalmentaja-koulutuksella omaan oppilaanohjaajan työhöni liittyen. Teoria ahmaisi mukaansa ja halusin kouluttautua RMP Motivaatiovalmentajaksi heti touko-kesäkuussa. Pienen pohdinnan jälkeen perustin myös oman toiminimeni ja aloitin pienimuotoisen yritystoimintani. 

 

RMP-profiloinnin ohella sain pitää vuoden aikana  useamman luento/työpajatyyppisen koulutuksen. Näiden innostamana lähdin jatkamaan huhtikuussa 2019 Tason 2- RMP Master motivaatiovalmentajakoulutukseen. Vuoden huipentumana oli ehdottomasti päästä toukokuussa mukaan erään työyhteisön koulutukseen: tässä yhteydessä tein 18 RMP-profiilia ja työtä on tarkoitus jatkaa syksyllä valmiiden profiilien pohjalta.

 

Suurimpana saavutuksena pidän sitä, että olen saanut lisättyä asiaan liittyvää tietoisuutta. Luentojen välityksellä motivaatiotietoutta Steven Reissin teorian pohjalta on levitetty ja tänä vuonna kaupunkimme 7. - 9. luokkien oppilaille on mahdollisuus ohjaustyön apuvälineenä tehdä RSMP-profiileja riittävissä määrin. RMP-profiilirintamallakin on kiinnostusta mukavasti. 

 

Toisena, henkilökohtaisempana saavutuksena pidän sitä, että olen saanut RMP-pohdintojen myötä niin itsetuntemusta, itseluottamusta kuin myös rohkeutta tehdä uudenlaisia asioita. Olen löytänyt itsestäni esiintymisen ilon. Olen uskaltanut tehdä vaikeitakin päätöksiä, jotta unelmoinnille ja unelmien toteuttamiselle on taas tilaa. Ymmärrän myös, että oma työni teinien opona on oma unelmien työni. Toivon, että voin auttaa muita tälle samalle tielle!